Gratis fragt ved køb over 499,-
Stort udvalg
Tel: +45 74 62 30 60
God service

Smykker

Der er 43 varer.

Nikkel- og blyfri smykker

Smykkerne fra Dansk Smykkekunst er nikkel- og blyfri og hovedsageligt fremstillet af kobber, som er belagt med 14-karat guld, sterling sølv eller rhodium. Rhodium er et fint ædelmetal ligesom sølv, men fordelen ved rhodium er, at det ikke anløber ligesom sølv. Herudover er smykkerne påsat krystaller, glas- og ferskvandsperler, halvædelsten, perlemor og emalje af højeste kvalitet.

Alle ørestikker fra Dansk Smykkekunst er desuden fremstillet af kirurgisk stål.

Pas godt på dine smykker

Jo bedre du passer på dine smykker - jo længere holder de sig pæne.

Smykkernes belægning påvirkes af kosmetik, parfume, vand, alkohol- og medicinindtagelse, ubalance i kroppen og sved. Disse faktorer medfører en kemisk reaktion i metallet, som er med til at slide belægningen af. Derfor anbefaler vi, at du tager smykkerne af, når du bader, dyrker sport eller sover. Slitage anses dermed ikke for produktionsfejl. Hvis du finder det nødvendigt at rense dine smykker f.eks. hvis du har været i kontakt med klorin, parfume eller hårspray, må du kun bruge lunkent vand og en blød klud.

Underkategorier

  • Dansk Smykkekunst
    Dansk Smykkekunst - af bedste kvalitet Hos Tinzon House sælger vi smykker fra Dansk Smykkekunst. Det gør vi, fordi vi ønsker at kunne udbyde de pæneste smykker og samtidig sikre os, at vi sælger et produkt, der er af høj kvalitet. Vores udvalg er stort, og vi råder over mange forskellige smykker fra Dansk Smykkekunst. Da vi er en webshop, sælger og leverer vi til hele landet.   Find smykket til dig Vi handler både med ringe, halskæder, armbånd, ørestikker og mange andre produkter fra Dansk Smykkekunst, og derved er der noget for enhver smag. Vi har mange forskellige designs, farver og størrelser på vores smykker, hvorfor du kan finde det perfekte smykke til dig. Med et smykke fra Dansk Smykkekunst vil du fremstå som velklædt og med en personlig stil.   Køb dit smykke fra Dansk Smykkekunst i dag På Tinzon House kan du i dag nemt og sikkert finde det smykke, som passer til dig. Vi har sikker betaling og leverer hurtigt, nemt og sikkert til hele landet. Vores fragt er billig, og du har 14 dages fuld fortrydelsesret. Hos os får du alle tiders mulighed for at købe et smykke, som du kan have resten af livet. Kontakt os på telefon 74 62 30 60 for yderligere spørgsmål.
  • Øreringe
  • Halskæder
  • Armbånd
  • Ringe

Varer sidevis

Varer sidevis