Gratis fragt ved køb over 499,-
Stort udvalg
Tel: +45 74 62 30 60
God service

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Tinzonhouse.dk.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Tinzonhouse.dk

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Tinzonhouse.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Tinzonhouse.dk

Dette betyder at varerne sendes indenfor 2-3 hverdage efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor 3-4 hverdage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og Tinzonhouse.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS.

Risikoen for varen

Risikoen for varer bestilt i vor webshop overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.

Husk at gemme original emballagen, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Reklamation

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Tinzonhouse.dk indenfor 5 dage efter levering.

Tinzonhouse.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriseret indgreb. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager og ombytning af varer, afholder du selv omkostninger til returnering af varen.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Fortryder du købet, skal Tinzonhouse.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Omkostninger der er forbundet med returnering og/eller ombytning afholder du selv.

Returvarer sendes sammen med kopi af faktura, samt oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.

Oplysningspligt

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren, og bliver ikke på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Købsordrer opbevares i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå "kontrakten" (købsaftalen) efterfølgende via vores website.

Betaling

Tinzonhouse.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort og Mastercard. Tinzonhouse.dk er godkendt af PBS og bruger en sikker SSL-forbidelse, der betyder at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

Du kan også vælge at betale via en Bankoverførsel.

Indsæt det fulde beløb på konto 7910-0001174047, Sydbank. Angiv ordrenummer i forbindelse med bankoverførsel (du modtager automatisk en mail med ordrenummeret, når du har gennemført købet). Går der mere end 5 dage fra bestilling til overførsel er foretaget, slettes din bestilling automatisk. Bestillingen afsendes, når betalingen er registreret.

Alle priser er i DKK incl.moms, men ekskl. porto/fragt.